Pages Menu
Categories Menu

Posted on aug 22, 2022

Skaffa anläggningsmaskiner på auktion online

Skaffa anläggningsmaskiner på auktion online

Det är bra att ha en traktor, minigrävare eller annan slags anläggningsmaskin för att bygga och anlägga en bra grund på tomten. Behöver du ett större garage eller uppfart då barnen skaffat moped? Köp anläggningsmaskiner online och spara tusenlappar.

Köp din anläggningsmaskin

Det som är så bra med att köpa på auktion är att du kan göra en riktigt bra affär. Du behöver en minigrävare, traktor eller en hjullastare. På Blinto hittar du ett stort utbud av anläggningsmaskiner för både företag och privatpersoner och du får en bra översikt över vilka maskiner som finns ute på marknaden. Eftersom det är en auktionssajt kan du köpa in en större maskin till ett riktigt bra pris. Spara tiotusentals kronor, om inte mer. Att ha egna maskiner underlättar oerhört mycket, förutom att det också är väldigt roligt att köra. Gå in på Blinto och kolla in vilka anläggningsmaskiner som är till salu just nu och välj mellan minigrävare, hjullastare, traktorer och mycket mer.

Garage till mopeder, mc och bilar

Har du utrymme på tomten är det skönt att kunna bygga ett nytt stort garage. Så att du, barnen och vännerna har någonstans att hålla till och meka. Och naturligtvis för att kunna skydda era fordon. Det är mycket bättre att ha mopeder och bilar under tak. Gillar dina barn motorer så kommer de ju först köpa moped, för att sedan investera i en EPA-traktor, innan det är dags för den första egna bilen. Har du egen anläggningsmaskin går det så mycket lättare att bygga. Du ritar upp garaget, söker bygglov och kan sedan börja arbeta med byggnaden. Har du en jordbruksfastighet räknas garaget som ekonomibyggnad och du kan ofta slippa bygglov.

Förutom att bygga ett stort garage, så kan du även bygga gäststuga på gården eller extrahus vid sommarstället. När barnen kommit upp i den ålder då de kör egen moppe börjar de också vilja ha något eget. Inte behöva trängas med er hela tiden. De flesta tonåringar älskar tanken på en egen liten friggebod på tomten eller vid fritidshuset. Ett eget krypin att umgås med kompisarna i, även om de inte nödvändigtvis bor i friggeboden.